Att flytta kan vara mycket jobbigt. Man ska packa och flyttstäda, samt komma ihåg att ändra adress på olika ställen. Det är mycket att tänka på, och vanligtvis måste man också ta hand om jobbet och familjen. Därför blir allt så mycket lättare om man anlitar flyttfirma. 

Flyttfirma som Hjälper Dig Framåt

För det fösta så jobbar vi ständigt med att du ska omedelbart få ditt offert. På vår hemsida har vi ett formulär som du kan använda för att skicka en offertförfrågan.

För det andra så våra medarbetare är ambitiösa, trevliga, professionella och följer noggrant vår utarbetade städ- & flyttmodell för att säkerställa att du som blivande kund blir nöjd.

Dessutom så är vi ansvarsförsäkrade hos IF Skadeförsäkring, du behöver med andra ord inte oroa dig! Efter varje utfört uppdrag lämnar vi en kvalitetsgaranti i upp till 14 dagar.

Men det viktigast av allt, vi pressar priserna och arbetar med en dynamisk prissättning. För oss är det viktigt att ge valuta för pengarna och inte krångla till det!

Det är klart att man kan be vänner och bekanta att hugga i när man ska flytta. Men det blir ofta jobbigt för alla parter, speciellt om man flyttar ett helt hem. Genom att hyra in någon för flytthjälp så slipper man allt detta, och kan istället koncentrera sig på andra viktiga saker. 

Kontakta Oss För Flytthjälp I Stockholm

Karavan Point ger kvalitetsgaranti vid flytthjälp. Vi innehar F-skattsedel, är registrerad arbetsgivare hos Skatteverket och har ansvarsförsäkring/entreprenadförsäkring hos IF-försäkring.

Om packhjälp behövs då kan vi hjälpa er även med packning av bohaget, våra professionella packmästare har lång erfarenhet av att packa alla typer av bohag.

Vi flyttar ditt bohag tryggt, snabbt och säkert!

flytthjälp stockholm flyttfirma
flytthjälp