fbpx

Att flytta är tidskrävande. Man ska packa och flyttstäda, samt ta hand om allting annat i vardagen såsom jobb och familjelivet. Därför blir allt så mycket lättare om man anlitar flyttfirma. 

Flyttfirma som Hjälper Dig Framåt

Vi jobbar ständigt med att du ska få en offert så snabbt som möjligt. Kontakta oss alternativt på vår hemsida finns det även en formulär som du kan använda för att skicka en offertförfrågan.

Våra medarbetare är alltid ambitiösa, trevliga, professionella och följer noggrant vår utarbetade städ- & flyttmodell för att säkerställa att du som blivande kund blir nöjd.

Dessutom så är vi ansvarsförsäkrade hos IF Skadeförsäkring, du behöver med andra ord inte oroa dig!

Men det viktigaste av allt, vi pressar alltid priserna och ger alltid topp kvalité på vår service. För oss är det viktigt att ge valuta för pengarna!

Genom att hyra in någon för flytthjälp så underlättar man för sig själv och kan istället koncentrera sig på annat såsom all pappersarbete man har i samband med ägarbyte. 

Kontakta Oss För Flytthjälp I Stockholm

Vi innehar F-skattsedel, är registrerad som arbetsgivare hos Skatteverket och har ansvarsförsäkring hos IF-försäkring.

Om packhjälp behövs så kan vi erbjuda packning av bohaget, våra professionella packmästare har lång erfarenhet av att packa alla typer av bohag.

Vi flyttar ditt bohag tryggt, snabbt och säkert!

flytthjälp stockholm flyttfirma
flytthjälp