fbpx

Flyttstädning Enskede

Flyttstädning i Enskede

 

Utförande av Flyttstädning i Enskede görs professionellt och snabbt. Att ta hand om flyttstädning själv kan vara både jobbigt och svårt. När du beställer en professionell flyttstädning av Karavan Point, kan du slappna av och få tid över till annat.

När det gäller pris så försöker vi sätta det så billigt som möjligt men samtidigt utföra arbetet så bra som det är bara möjligt!

Kontakta oss för offert, alternativt så kan du se vår prislista och vad som ingår i flyttstädning

För oss är miljö primär när vi väljer vilka produkter och verktyg vi använder vid städning. Därför arbetar vi endast med miljömärkta rengöringsmedel och ser 
även till att inte använda för mycket.
 

Karavan Point har 10+ års erfarenhet inom städ och flytt och städ. Vi utför städningen på topp nivå, handplockar och utbildar våra medarbetare på det bästa möjliga sätt.

Du kan får en kvalité garanti upp till 14 dagar. Eftersom för oss är det viktigt att du som kund är nöjd med städningen som vi utför oavsett vilken summa du betalar.

Men vad tycker våra kunder? Du kan läsa kundomdömen från Reco här.

Vi lämnar en kvalitetsgaranti i upp till 14 dagar. Utöver det, skulle du upptäcka eventuella brister i utförandet, åtgärdar vi dessa kostnadsfritt.

Karavan Point ger kvalitetsgaranti vid flytthjälp. Vi innehar F-skattsedel, är registrerad arbetsgivare hos Skatteverket och har ansvarsförsäkring/entreprenadförsäkring hos IF-försäkring.

Om packhjälp behövs då kan vi hjälpa er även med packning av bohaget, våra professionella packmästare har lång erfarenhet av att packa alla typer av bohag.

Flyttstädning kvinna
Flyttstädning

Vi har blivit utvalt för rekommenderat årets företag 2 år i rad. Vi förbättra oss varje år för att passa era växande krav på städning.

Beställ flyttstädning tillsammans med flytthjälp och få en timme gratis!*

När du bokar både flyttstädning och flytthjälp så erbjuder vi 1 timme gratis flytthjälp, endast om flytten överstiger 4 timmar. D.v.s  om flytten tar 5 timmar då betalar ni för 4 timmar. Om flytten tar 6 timmar då betalar ni för 5 timmar. 

Läs mer om vad ingår i flytthjälp och se priser.

Visningstädning kök
Kontorsstädning
städning