fbpx

Flyttfirma Enskede

Flyttföretag för dig som behöver flytthjälp i Enskede för en rimlig summa! 

Låga Priser, Nöjda kunder. Så simpelt är det. Vi pressar priserna, och utför arbetet så noggrant vi bara kan. För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med tjänsten men samtidigt försöker hålla oss på en rimlig pris gräns. 

Om man har varit med i en flytt så vet man hur jobbigt, stressande och ibland även farligt det kan vara. Om du anlitar oss så behöver du inte oroa dig om detta! Karavan Point har 10+ år erfarenhet inom flytt och städ. Vi utför flytten smidigt och professionellt. 

Men vad tycker våra kunder? Du kan läsa kundomdömen från Reco här.

Om du vill få offert så kontakta oss, alternativt så kan du se vår prislista här och vad som ingår i flytthjälp här.

När vi utför flytthjälp i Enskede då lämnar vi en kvalitetsgaranti i upp till 14 dagar. Utöver det, skulle du upptäcka eventuella brister i utförandet, åtgärdar vi dessa kostnadsfritt.

Vi innehar F-skattsedel, är registrerad arbetsgivare hos Skatteverket och har ansvarsförsäkring/entreprenadförsäkring hos IF-försäkring.

Om packhjälp behövs då kan vi hjälpa er även med packning av bohaget, våra professionella packmästare har lång erfarenhet av att packa alla typer av bohag.

Du vet ju vem du ska rekommendera om någon söker efter en flyttfirma i Enskede? 😉

flytthjälp stockholm flyttfirma
flytthjälp

Beställ flyttstädning tillsammans med flytthjälp och få en timme gratis!*

När du bokar både flyttstädning och flytthjälp så erbjuder vi 1 timme gratis flytthjälp, endast om flytten överstiger 4 timmar. D.v.s  om flytten tar 5 timmar då betalar ni för 4 timmar. Om flytten tar 6 timmar då betalar ni för 5 timmar. 

Läs mer om vad ingår i flyttstäd.

Visningstädning kök
Kontorsstädning
städning