fbpx

Flyttfirma Bålsta

Flyttfirma i Bålsta med dem lägsta priserna!

Har man själv varit med i flytt så vet ju man hur svårt och ansträngande det är. Det kravs mycket planering och förberedelse. Man måste tänka på hur man packar saker, flyttkartonger och massa annat huvudvärk. Vi kan hjälpa dig släppa allt detta huvudvärk! 

Utförande av arbetet görs så noggrant och professionellt som möjligt! Karavan Point är en av dem ledande flyttfirmor i Bålsta när det gäller kvalité och pris. Vi har mer än 10 års erfarenhet i flytt och städ så du behöver inte oroa dig när du anställer oss.

Karavan erbjuder bra tjänster för bättre pris. Enligt våra kunder är vi mest prisvärda. Du kan läsa kund omdömen från Reco här

 

Om du vill få offert så kontakta oss, alternativt så kan du se vår prislista här och vad som ingår i flytthjälp här.

Vi lämnar en kvalitetsgaranti i upp till 14 dagar. Utöver det, skulle du upptäcka eventuella brister i utförandet, åtgärdar vi dessa kostnadsfritt.

Karavan Point ger kvalitetsgaranti vid flytthjälp. Vi innehar F-skattsedel, är registrerad arbetsgivare hos Skatteverket och har ansvarsförsäkring/entreprenadförsäkring hos IF-försäkring.

Om packhjälp behövs då kan vi hjälpa er även med packning av bohaget, våra professionella packmästare har lång erfarenhet av att packa alla typer av bohag.

Vi flyttar ditt bohag tryggt, snabbt och säkert!

flytthjälp stockholm flyttfirma
flytthjälp

Beställ flyttstädning tillsammans med flytthjälp och få en timme gratis!*

När du bokar både flyttstädning och flytthjälp så erbjuder vi 1 timme gratis flytthjälp, endast om flytten överstiger 4 timmar. D.v.s  om flytten tar 5 timmar då betalar ni för 4 timmar. Om flytten tar 6 timmar då betalar ni för 5 timmar. 

Läs mer om vad ingår i flyttstäd.

Visningstädning kök
Kontorsstädning
städning